Uddannelse 

Det er vigtigt at man som hesteejer sætter sig ind i om personen man har til at lave tænder på sin hest har tilstrækkelig uddannelse. Der er i DK endnu ingen krav til uddannelse af hestetandplejere og derfor kan man desværre ikke være sikker på at alle som kalder sig specialister i hestetandpleje er uddannet godt nok.

Herunder har jeg kort beskrevet min uddannelse og lagt mine eksamens-beviser ind.

højeste karakter til eksameneksamensbevis

I 1999 gik jeg i lære hos Richard Miller i Californien. En læretid hvor jeg lavede tandpleje på omkring 800 heste, med min kritiske læremester bag mig på hver eneste hest. Samtidig læste jeg flere bøger og havde en del teoritimer i anatomi, tyggefunktion, embryologi osv... I September 2000 bestod jeg IAED's basic eksamen, med højeste karakter. Jeg arbejdede hos Richard Miller indtil årsskiftet. 1 Januar 2001 startede jeg i DK.
I Maj 2005 bestod jeg den "høje eksamen" hos IAED, med 100% korrekt i de teoretiske prøver. Forud for dette har jeg arbejdet sammen med flere erfarne hestetandplejere forskellige steder i verden og været til workshops og konferencer.
Hestetandpleje er et håndværk og derfor er det vigtigt at man jævnligt har en kollega/læremester bag sig i arbejdet og hele tiden sørger for at holde sit niveau og dygtiggøre sig. Derfor deltager jeg jævnligt i workshops og konferencer, samt arbejder sammen med kollegaer, hvor vi ser hinandens arbejde.