Jeg er nemmest at træffe via e-mail.

Bestilling af tid.

Du kan bestille en tid ved at kontakte mig pr. e-mail eller tlf.nr., som står nederst på hver side. Venligst undlad at bestille via Facebook, da jeg ikke altid tjekker beskeder der.

Har du 1 hest eller et par stykker, som skal have lavet tandpleje?
Så skal du kigge i min kalender for at se om der er en samling som kan passe dig. Jeg kører ikke ud for få heste. Der kan ret nemt laves en samling her hos mig i Brædstrup, - også hvis det haster.

Har du flere heste og/eller vil du gerne stå for planlægningen af en samling?
Ønsker du at lave en samling hos dig skal der helst være omkring 8 - 10 heste. Hvis du f.eks. har 6 heste kan vi planlægge en dag og jeg sætter det på min kalender, hvor så andre udefra kan melde sig til. 

Jeg kan godt arrangere med en dyrlæge, som ofte tager med mig ud til samlinger, til at stå for bedøvelsen af hestene. Du er også velkommen til at lave en aftale med din egen dyrlæge til at bedøve for os. 

Det tager normalt ½ time pr. hest. Jeg skal om vinteren have mulighed for at få varmt vand og skal altid stå på fast bund, have strøm og være indedøre i en stald.

Zebitor og Pari Lona


Slå flere ting sammen.

Ønsker du at lave en samling i din stald er det også muligt at arrangere med en dyrlæge, som er specialist i fodring, om at hun samtidig med bedøvelsen til tandplejen, kan rådgive andre i stalden omkring fodring, lave foderplaner osv... Eller på andre måder samle sammen, så dyrlægen kan lave andre ting imens. På denne måde kan I, ved god planlægning, få lidt mere for pengene.

equine denmark

Min klinik på adressen Bygaden 19, 8740 Brædstrup. Her er gode parkeringsforhold og plads til at hestene kan vågne op inden de skal ud og køre igen.