Juli 2022

Nyheder og aktuelle emner.

 • Husk at jeg altid gerne vil tjekke dit bid og hovedtøj på hesten. Det er nemmere for os begge efter tandplejen, fordi hesten er bedøvet og vi kan "rode rundt" og mærke hvor tryk fra bid og hovedtøj ligger. Det er lærerigt og giver en bedre forståelse for hestens reaktioner. Både erfarne ryttere og urutinerede har fået noget ud af at gøre dette. Jeg blander mig ikke i hvordan ryttere træner deres heste, men kommer gerne med forslag og mine erfaringer.
 • Pga. de store prisstigninger har jeg sat prisen op på Sjælland med 100 kr. pr. hest. Det er pga. kørsel og min tid væk hjemmefra. Prisen på vedligehold og kørsel ved få heste er steget lidt i år, men ellers er mine priser ikke steget ret meget de sidste år. Se mere på siden priser.
 • Husk at framelding skal ske senest 4 dage før ellers tager vi et gebyr på 250 kr. Det er både dyrlægen og min tid, som det berører + evt. alle de andre, som skal flyttes rund for at dagen kommer til at gå op for os. Det er ikke altid med vilje at man må melde fra, men det er altid mere tidskrævende og besværligt. Husk at jo før vi får besked jo nemmere er det at flytte rundt. 
 • Der er fra Januar 2022 blevet ændret lidt i mine priser. Prisen for nye heste er ikke steget, men jeg har justeret lidt så der ikke er så mange priser. Der er fast rabat på 10% for dem som kommer til klinikken her i Brædstrup. Enkelte af dyrlægerne har hævet prisen lidt, mens andre har samme pris som de sidste mange år. Spørg gerne hvis du vil vide mere eller kig på siden om priser og info.
 • Jeg er ikke for god til at opdatere nyhederne her på siden, men kalenderen bliver opdateret så snart jeg har ændringer og nye samlingssteder. Der kommer også nyheder på facebook på Equine Denmark´s side.
 • I magasinet Ridehesten´s september nr. har jeg skrevet lidt om hvordan man selv kan tjekke sin hest i munden. Jeg hjælper gerne mine kunder med at kigge deres heste i munden. Det har altid været vigtigt for mig at heste ikke går med sår i munden, så jeg vil gerne informere og lære fra mig, så vi undgår dette. Evt. artikler eller foredrag er også en mulighed hvis der er interesse.
 • Der er stadig her i starten af september ret booket, men normalt er der tid på samlingerne rundt omkring i landet. På Sjælland hjælper Carina Reimer også til, så vi forsøger at servicere alle. Kontakt mig pr. mail eller ring til mig for mere info. Jeg planlægger for Carina på Sjælland.
  • klinik
  ny stald