Maj 2016

Nyheder og aktuelle emner.

  • Vores nye hestetandpleje-klinik er nu endelig blevet færdig :) Her er gode parkerings og tilkørselsforhold. Klinikken har gummi på hele gulvet for bedst sikkerhed for hestene, når de kommer ind og er nervøse og når de er bedøvede. Der er en undersøgelsesboks, så hestene kan stå og læne sig sikkert op ad den, og vi ikke behøver at stå og støtte dem. Til vinter vil der være lidt varme på og der er mulighed for at lave sig en kop kaffe imens man venter. Jeg håber at alle kunder og deres heste bliver lige så tilfredse med forholdene som jeg!
    • klinik
    ny stald
  • Her i sommer er jeg ikke så flexibel med at lave nye tider som jeg plejer, pga. at vi skal til at bygge stald og klinik. Når vi har stald og klinik, vil jeg kunne tilbyde en hurtig tid her hos mig igen. Der er næsten altid tider på samlingsstederne, hvor I selvfølgelig er velkommen! Kig på kalenderen for tider.
  • I marts 2016 har vi købt en gård i Underup, Brædstrup. Planen er at bygge en ny stald og hestetandpleje-klinik, som vi håber vil være klar sidst på sommeren/efterår. Trods flytning og ombygning skal jeg nok få tid til at komme ud og lave tandpleje. Der vil være tider som sædvanligt. Kig på kalenderen for at følge med eller skriv en mail hvis du ønsker en tid.