Januar 2024

Nyheder og aktuelle emner.

 • Pga. stigende priser til gebyr, renter og bogføring ser jeg mig nødsaget til at hæve prisen lidt. Pr. 1. marts 2024 kommer der en prisstigning på "vedligehold" på 50 kr.Dvs. 1300 kr. for vedligehold. Der er ikke ændringer på prisen for nye heste, som er 1400 kr. og 1500-1600 kr. for heste med store udfordringer. På Sjælland koster det stadig 100 kr. ekstra.
 • I år har mine kollegaer og jeg stand til messen Hest og Rytter. D. 7.-10. marts. Vi glæder os til at se kunder og samarbejdspartnere, og snakke en masse om hestetandpleje og hestevelfæld. Kig efter DHTU - dansk hestetandpleje union. www.dhtu.dk
 • Pga. stigende gebyrer vil jeg bede mine kunder betale med kontant i stedet for mobilpay. Jeg sender altid en kvittering på mail efterfølgende, lige meget hvordan du betaler.
 • Min side har været nede pga. at web-hotellet blev hacket og tilsyneladende gav op og ikke hjalp os kunder videre. Beklager at det har taget tid for mig at få siden op igen. Nogle kunder blev bekymret for om jeg stadig var her :) Tak for bekymringen! Jeg er her, arbejder og har det godt. 
 • Vi har haft travlt med byggeri af nyt hus, så jeg har henvist en del til mine kollegaer her i sommer (2023). Huset er bygget og jeg har tid til at koncentrere mig mere om tandplejen igen.
 • Husk at jeg altid gerne vil tjekke dit bid og hovedtøj på hesten. Det er nemmere for os begge efter tandplejen, fordi hesten er bedøvet og vi kan "rode rundt" og mærke hvor tryk fra bid og hovedtøj ligger. Det er lærerigt og giver en bedre forståelse for hestens reaktioner. Både erfarne ryttere og urutinerede har fået noget ud af at gøre dette. Jeg blander mig ikke i hvordan ryttere træner deres heste, men kommer gerne med forslag og mine erfaringer.
 • Pga. de store prisstigninger har jeg sat prisen op på Sjælland med 100 kr. pr. hest. Det er pga. kørsel og min tid væk hjemmefra. Prisen på vedligehold og kørsel ved få heste er steget lidt i år, men ellers er mine priser ikke steget ret meget de sidste år. Se mere på siden priser.
 • Husk at framelding skal ske senest 4 dage før ellers tager vi et gebyr på 250 kr. Det er både dyrlægen og min tid, som det berører + evt. alle de andre, som skal flyttes rund for at dagen kommer til at gå op for os. Det er ikke altid med vilje at man må melde fra, men det er altid mere tidskrævende og besværligt. Husk at jo før vi får besked jo nemmere er det at flytte rundt. 
  • klinik
  ny stald