Januar 2022

Nyheder og aktuelle emner.

 • Husk at framelding skal ske senest 4 dage før ellers tager vi et gebyr på 250 kr. Det er både dyrlægen og min tid, som det berører + evt. alle de andre, som skal flyttes rund for at dagen kommer til at gå op for os. Det er ikke altid med vilje at man må melde fra, men det er altid mere tidskrævende og besværligt. Husk at jo før vi får besked jo nemmere er det at flytte rundt. 
 • Der er fra Januar 2022 blevet ændret lidt i mine priser. Prisen for nye heste er ikke steget, men jeg har justeret lidt så der ikke er så mange priser. Der er fast rabat på 10% for dem som kommer til klinikken her i Brædstrup. Enkelte af dyrlægerne har hævet prisen lidt, mens andre har samme pris som de sidste mange år. Spørg gerne hvis du vil vide mere eller kig på siden om priser og info.
 • Jeg er ikke for god til at opdatere nyhederne her på siden, men kalenderen bliver opdateret så snart jeg har ændringer og nye samlingssteder. Der kommer også nyheder på facebook på Equine Denmark´s side.
 • I magasinet Ridehesten´s september nr. har jeg skrevet lidt om hvordan man selv kan tjekke sin hest i munden. Jeg hjælper gerne mine kunder med at kigge deres heste i munden. Det har altid været vigtigt for mig at heste ikke går med sår i munden, så jeg vil gerne informere og lære fra mig, så vi undgår dette. Evt. artikler eller foredrag er også en mulighed hvis der er interesse.
 • Der er stadig her i starten af september ret booket, men normalt er der tid på samlingerne rundt omkring i landet. På Sjælland hjælper Carina Reimer også til, så vi forsøger at servicere alle. Kontakt mig pr. mail eller ring til mig for mere info. Jeg planlægger for Carina på Sjælland.
 • Pga. Corona-pausen i foråret 2020 er min kalender ret booket her i sommer. Jeg forsøger at finde tider til alle, men der er i øjeblikket lidt ventetid. Kontakt evt. en af mine kollegaer, hvis jeg ikke har tider I dit område. Der er næsten altid muligt at få en tid her på klinikken i Brædstrup.
 • Min kære kollega, Lalla Zidaric, er desværre kommet til skade, så jeg og Carina Reimer tager jævnligt til Sjælland, for at hjælpe Lalla´s kunder. I DHTU (www.dhtu.dk) hjælper vi hinanden og prøver bedst muligt at servicere hinandens kunder, hvis der er behov for og ønske herom.
 • Sabbine, som har fulgt mig i et par år, er nu færdig som hestetandplejer. Hun har bestået IAED´s eksamen i sommeren 2019. Under hendes læretid har hun været på den annerkendte skole i USA, Academy of Equine Dentistry.  Du kan finde info om Sabbine på www.dhtu.dk
 • Vores nye hestetandpleje-klinik er nu endelig blevet færdig :) Her er gode parkerings og tilkørselsforhold. Klinikken har gummi på hele gulvet for bedst sikkerhed for hestene, når de kommer ind og er nervøse og når de er bedøvede. Der er en undersøgelsesboks, så hestene kan stå og læne sig sikkert op ad den, og vi ikke behøver at stå og støtte dem. Til vinter vil der være lidt varme på og der er mulighed for at lave sig en kop kaffe imens man venter. Jeg håber at alle kunder og deres heste bliver lige så tilfredse med forholdene som jeg!
  • klinik
  ny stald