Priser

Tandpleje hos mig koster mellem 1250 - 1600 kr. pr. hest.
Deri skal du lægge prisen for bedøvelsen fra dyrlægen. Det er forskelligt, hvor meget din hest har behov for og hvad dyrlægen tager for det. Men man skal regne med 550 - 700 kr. pr. hest. Husk at spørge dyrlægen inden, hvis du vil have en mere nøjagtig pris.
Har hesten været lavet af mig eller en af mine kollegaer indenfor ca. 1 år, vil der ikke være så meget at lave. Her er min pris, som jeg kalder vedligehold, 1250 kr. Har hesten ikke været lavet før vil prisen ligge på 1400 - 1600 kr.
Pr. 1. marts har jeg en lille prisstigning på "vedligehold" så den bliver på 1300 kr.

Priserne på Sjælland er 100 kr. ekstra pr. hest. Det er pga. større udgifter på kørsel og tid væk hjemmefra. Der skal samles min. 8 heste for at jeg kører ud, evt. med mulighed for at der kan komme nogle udefra. 

Har du mange heste og/eller står for planlægningen af en samling, så giver jeg rabat.
Der er rabat til alle der kommer i klinikken hjemme hos mig: 10% på tandplejen.


Normalt kører jeg ikke for mindre end 6-8 heste. I enkelte tilfælde, hvor jeg er nød til at køre, tager jeg 325 kr. i kørsel pr. sted v. mindre end 5 heste.

Med mindre andet er aftalt inden, så skal der betales med det samme. Jeg vil foretrække at du betaler med kontant, men mobilpay er også muligt.. Jeg sender altid kvittering og hestens tandkort på mail efterfølgende.
Ved aflysning af tid senere end 4 dage før koster det et gebyr på 250 kr.

tjek fortændermundspærre

Vil du lære mere om hestens tandpleje kan du også købe bogen: Hesteejerens håndbog om Tandpleje. Pris 150 kr.
Bogen er skrevet af dyrlæge Randi Lintrup i samarbejde med Mai K. Nicholaisen, Lalla Zidaric, Carina Reimer og Mathilde Duch Canals.

Den er let læselig og skrevet til hesteejere og andre som vil vide mere om hestens tandpleje. Den kan også bruges som opslag, hvis man f.eks. står med en unghest og er i tvivl om hvornår der er tandskifte.

Bare send mig en mail og jeg sender den til dig.
bog om hestetandpleje