Lær mere om hestens tandpleje.

Faglige sider

På disse 18 sider i menu'en under faglige sider, kan du lære mere om hestens tænder og tandpleje. Jeg har forsøgt at komme ind over de vigtigste emner og få dem beskrevet kort. Ønsker du at få uddybet nogle af tingene vil jeg foreslå at du arrangerer et foredrag eller køber bogen "Hesteejerens håndbog om Tandpleje."  

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller sende mig en mail, hvis du har spørgsmål.

tjek fortænder foredrag

Foredrag.

Jeg tager gerne ud i rideklubber, private stalde, faglige organisationer m.m. for at holde foredrag. Foredraget er for alle hesteinteresserede, og der er ingen krav til antallet af personer. Jeg kan evt. kigge staldens heste igennem efter foredraget hvis det ønskes.

Til foredraget bruger jeg en power point præsentation med billeder og illustrationer, som tydeligt viser hestens tandproblemer. Jeg skal bruge en projektor, som kan sættes til min computer, men ellers er der ingen krav fra min side til sted og facaliteter.

Prisen er 1500 kr. + moms og evt. kørsel. Kontakt mig hvis du har spørgsmål.

Foredrag om bid.

Som noget nyt kan jeg også tilbyde at holde foredrag omkring bid. De forskellige bids indvirkning, hvilke skader hesten kan få og mine erfaringer med forskellige typer bid. 

Foredraget koster 1500 kr. + moms og kørsel.