Kig på de faglige sider for at lære mere om tandkroge.

Lille pony med voldsomme kroge.

"Hej Mai.
Tak for billederne, jeg smider dem på min HP også hvis det er ok. Jeg vil lige skrive lidt om vores meget gode oplevelse med dit besøg. Selvfølgelig må du bruge billederne og du må også hjertens gerne skrive at det er Bine, hun vil sikkert nyde sine 15 minutter i rampelyset. Du kan tro at ejeren skal få billederne at se, tror jeg vil printe dem ud i stor format, så kan det være han fatter et vink med en vognstang. Har lige i dag været på marked i Bække, behøver jeg at sige at det var nogle sørgelige skæbner der stod der? Der var bl.a. en lille shetlænder på ikke mere end to år, hendes hove lignede allerede snabelsko og hun gik på ballerne, hvorfor kan folk ikke bare behandle deres dyr med en lille smule respekt?! Jeg behøver vel ikke nævne noget om tænder vel?
Bine er blevet en hel anden pony efter dit besøg, hun har simpelhen bare været så glad i dag. Hun kommer løbende hen til os ude på folden (hvilket hun ikke gjorde før) og skal bare nusses. I går lukkede jeg dem begge ud på træningsfolden, og hun smed sig bare ned og rullede sig og bagefter slog hun lige et lille veltilpas krumspring (heller ikke noget vi har set før). I går aftes på stalden stod hun rigtig og legede med at hun kunne tygge cirkulært. Hun kiggede på mig og "sagde" (ja, hun kan godt snakke) "se hvad jeg kan.
Så kære Mai, om du så havde taget 10000 kr. for tandplejen, havde det været det værd, at se hende så glad er simpelhen bare det allerbedste. Vi kan slet ikke takke dig nok. Så næste gang du kommer har du to heste her der gerne vil have kigget tænderne efter.
De hjerteligste hilsner fra Wanda og et stort vrinsk fra Bine."

store kroge106 krog

Herover er billederne af Bine's kroge. Krogen i overmunden gik helt ned og lavede sår i undermunden. Disse kroge har Bine haft siden hun var helt ung. Bine er en lille pony, og selvom hun havde ondt og ikke kunne tygge sin mad ordentligt, så var hun flot i huld. Ponier er utrolig nøjsomme, og hvis de begynder at tabe sig, så er det meget alvorligt og har som regel været det i flere år.Så sørg for at få dem tjekket inden det bliver så slemt.

Tilbage